miércoles, 12 de marzo de 2014

Fantàstic el darrer partit!

El dissabte passat, 8 de març, varem disputar el que possiblement ha estat el nostre millor partit com a equip. El rival era el conjunt del CB Sant Antoni, que encapçala la classificació a la lliga i que pràcticament ha guanyat tots els partits. Era per tant un rival difícil, però al que en el nostre enfrontament a la primera volta vàrem estar a punt de guanyar al nostre camp.

Reben les instruccions abans de començar el partit

Ja sabíem per tant que seria un rival difícil, amb bons jugadors i que sap jugar a bàsquet. Tal i com s'esperava els de Sant Antoni sortiren a per totes, amb l'ajut a més a més, d'uns seguidors molt actius i cridaners a a la graderia. I així va estar al primer quart que els de sant Antoni guanyaren per molta diferència en el marcador, a pesar de l'esforç i bona actitud dels des s'Olivera.

Vàrem llançar molt a cistella, avui amb mala sort.

A pesar del resultat del primer quart, els nostres no baixaren en cap moment els braços i tractaren en tot moment de jugar com equip, fer les coses bé tant en atac om en defensa i divertir-se a la pista. Clarament el joc es va igualar molt a partir de en el segon quart, a pesar del qual els de Portmany guanyaren tots els parcials.
Bona pressió defensiva avui

De fet, en el segon i tercer quart, especialment en el segon podrien dir que els de s'Olivera jugaren fins i tot millor que el contrari durant bona part del temps. Malauradament no teniem un dia inspirat de cara a la cistella i a pesar de crear moltes ocasions i llançar moltes vegades, les pilotes no entraven. Un altra dia ho faran!
Bona actitud i magnífic partit

A pesar de la diferència en el resultat (8-0 en contra) l'actitud, el sacrifici en defensa i el joc d'equip, tractant en tot moment d'atacar la cistella contraria amb el joc controlant i cercant la passada als companys varen ser destacable. Com dèiem possiblement el millor partit de l'any. De fet n'Alberto al final del partit va felicitar efusivament als jugadors de s'Olivera pel bon partit, fins i tot digen-lis que independentment del resultats es tenien que sentir orgullosos i que avui per l'entrenador ha estat un partit guanyat. L'enhorabona campions!