miércoles, 19 de febrero de 2014

el que malament comença ...

El partit del darrer divendres no va començar bé. Un malentès amb l'altre equip, n'Alberto i els pares va fer que les coses no anassin com tocava. Entenguérem que ens convocaven a les 16:30 per jugar a les 17:00, però malauradament no era així. El partit estava programat a les 16:30 i per tant la majoria dels jugadors es presentarem a jugar a l'hora del partit. Això va provocar que no poguessin escalfar, fer rodes d'entrades ni altres exercicis que entre d'altres coses permeten situar-se i concentrar-se als jugadors. A més a més, per les característiques del camp de can Cantó, d'unes mides molt petites, potser el contacte amb la pista hagués estat molt positiu.

Potser per això els jugadors de s'Olivera no feren un bon partit. Moltes pilotes perdudes, molts descuits en defensa, moltes errades en les passades. En definitiva no tingueren prou intensitat en el joc i es notava que no ens ho passàvem bé a la pista (que no ho oblidem és el més important). No podem obviar que els nostres rivals tenen un bon equip i en la primera volta només havien perdut un partit, però  li vàrem posar les coses molt fàcils als de can Cantó que va guanyar fàcilment el primer i tercer quart.

Encara i així, en el segon i darrer quart vàrem aconseguir compensar més el joc i guanyarem els parcials, empatant a dos quarts per cada equip. Malauradament l'amplia distància en punts que els de can Cantó aconseguiren en el tercer quart, el pitjor dels de s'Olivera, va fer que el tanteig total fos clarament pels de Vila, i per tant seva fos la victòria.

Però com sempre hi va haver coses positives i divendres destacaren especialment els jugadors menys experimentats. Volem destacar a tres dels jugadors. Com ja venia succeint en els partits ateriors en Marc va estar especialment bé en defensa. No només no va deixar al seu marcatge, sinó que fins i tot acudia en ajuda dels companys. N'Hugo també va fer un bon paper, amb molta més intensitat que en anteriors partits i participant en el lloc d'equip. I per últim no podem oblidar el partit den Javi. Potser a vegades oblidava el seu marcatge, però va estar lluitador i tractant en tot moment de tancar el ribot (de fet va aprofitar la seva alçada per agafar molts ribots). A més a més, amb moltes ganes va tractar d'aportat en atac, fins i tot pujant la pilota al camp contrari en moltes ocasions, el que dona a entendre que va agafant la confiança necessària per a millorar. Molt bé campions!!

En resum un partit on vàrem posar les coses molt fàcils als de can Cantó, i on realment no poguérem veure als de s'Olivera al seu nivell. A pesar de tot, llevat del tercer quart, les diferencies no foren molt grans i donava la impressió de que si juguem com som capaços podem perfectament competir al seu nivell.