martes, 28 de enero de 2014

Molt bon partit; continuem pel bon camí!

Com en tot el que portem de temporada al darrer partit, jugat dissabte 25, varem poder gaudir d'un molt bon partit dels de s'Olivera. Molt lluitadors en tot moment, ràpids a l'atac, tractant d'obrir el camp i controlant el ritme del partit, a més de atents al seu jugador en defensa pràcticament en totes les jugades. En resum un molt bon partit, en aquesta ocasió contra l'equip de Formentera.

A més a més, per molts dels jugadors demostrar el que poden fer tenia un incentiu extra: avui era na Vero, que els havia entrenat fa uns anys a s'Olivera, la que feia d'entrenadora substituint a n'Alberto. I la veritat és que ho varen aconseguir. 

Avui na Vero Ávila ha dirigit el partit des de la banqueta
Dissabte no comptaven amb en Leto, de viatge, així que era necessari que altres jugadors assumissin més responsabilitats en atac. Com sempre estava clar que podríem comptar amb n'Hèctor que va fer un molt bon partit, encara que a vegades excessivament individualista a l'atac. De totes formes, les seves ganes van ser imprescindibles per aconseguir guanyar el primer quart. Seves varen ser les primeres quatre cistelles que varen permetre escapar-mos en el marcador, fent més fàcil el desenvolupament del partit.

n'Hèctor, com sempre ràpid al contraatac, apunt de llençar 
Però com deiem, era necessari que altres jugadors contribuïssin a l'apartat anotador i afortunadament així va ser. De fet tots estigueren molt actius i la majoria de l'equip va llençar a cistella, fins i tot els que tenen menys experiència, el que dona idea de la seva confiança. Finalment a més de n'Hector, van aportar cistelles en Pau M., en Pau P., en Javi (que ja s'ha reincorporat desprès del seu llarg viatge), na Cristina, en Senn i  en Leo. Pràcticament tots els jugadors disponibles, el que és una molt bona senyal.

Tots avui molt actius en atac, cercant línies per la passada
 i demanant la pilota amb confiança
Un altre punt a destacar és que al llarg del partit, diferents jugadors varen anant assumint el lideratge de l'equip, fent un gran paper. Com hem dit n'Hèctor va ser el més destacat al primer quart, però en Pau P. i na Cristina ho foren en el segon i tercer quart respectivament. De fet, només en el segon quart en Pau P. va aconseguir anotar 12 punts i na Cristina 11 en el tercer, amb un fantàstic triple! Llàstima que a falta de 15 segons de finalitzar el tercer quart na Cristina es lesionés fent-se mal al peu i no pogués continuar.
Al darrer quart, l'únic on es poden fer substitucions, varen jugar tots els jugadors i les rotacions varen permetre repartit més el joc entre tots els jugadors.

Cada vegada millor en atac. Marc amb la pilota cerca un company.
La resta en moviment i ocupant cadascú una posició diferent
En defensa tots varen fer un bon paper, destacant com sempre l'empenta de n'Hector i en Senn, però molt ben acompanyats de la resta que estigueren molt atents, especialment els dos Paus i na Cris. També hi ha que destacar que poc a poc n'Hugo i en Marc, els dos darrers en incorporar-se a l'equip, es van ficant a la dinàmica dels partits i van estar molt més ben situats en defensa, encara que si bé han de aconseguir mantenir una mica mes ferma la seva marca defensiva.

Vàrem posar les coses molt difícils des de la sortida als de Formentera
gràcies a una bona defensa amb els "bocatas" ben fets 
En definitiva un molt bon partit, amb el joc ofensiu més repartit que en altres ocasions i amb l'equip bastant concentrat en defensa. Vàrem robar moltes pilotes i corre ràpid al contraatac, la nostra millor arma. En alguns moments es va aconseguir bones jugades en atac estàtic, gaudint de moltes oportunitats de llançar a cistella i segones oportunitats gràcies a la lluita pels ribots. Si bé és difícil destacar a ningú, potser el millor del partit va ser en Pau P amb els seus 21 punts anotats. 

Gran partit avui de Pau P.
Un gran partit, l'enhorabona campions!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario