lunes, 20 de enero de 2014

Bon partit, però ...

Aquest dissabte vàrem disputar un nou partit de lliga. En aquesta ocasió ens enfrontàvem al equip D del Bàsquet Sa Real. Es tracta d'un equip format íntegrament per jugadors i jugadores de primer any de categoria i per tant amb poca experiència. Al igual que ens va succeir a nosaltres la temporada passada, a pesar de l'esforç i la seva molt bona aptitud els està sent molt difícil encistellar i aconseguir bons resultats. De totes formes, i pel que vàrem poder veure dissabte,  sa Real D compta amb molt bons i bones jugadores que amb una mica d'experiència aconseguiran molt bons resultats. Des d'aquí volem aplaudir la seva entrega i capacitat de lluita. Molt bé sa Real!! 


Hi ha que felicitar als de sa real D. Molt bé campions!
Del partit de dissabte el primer que podem destacar és que malauradament, llevat d'en Leto (molt bé Leto), no vàrem ser molt puntuals. És molt important que els jugadors arribin amb temps suficient per escalfar i que l'entrenador pugui donar les instruccions necessàries i tenir clar amb qui disposa per a definir l'estratègia dels primers 3 quarts (recordem que no poden fer-se canvis en aquests quarts). 
També en aquest apartat de qüestions negatives fora de pista, no podem deixar de mencionar que per segona vegada en la lliga, no vàrem ser 7 jugadors alhora de iniciar el partit. Sense arribar a aquest número, si bé el partit es pot jugar, el resultat si l'equip contrari ho indica és de derrota. En aquest cas els de sa Real no van fer-ho i per tant els punts son per a l'equip guanyador al camp i aquest va ser s'Olivera. És important per tant demanar compromís als pares per a l'assistència als partits i no descuidar la puntualitat.



La curta banqueta d'avui ha obligat a tots els jugadors
 a jugar almenys 3 quarts
Però bé, passem a comentar el partit. La veritat es que tots van estar excel·lents i és difícil destacar a uns sobre els altres. Tots els jugadors varen treballar bé i participaren en el lloc ofensiu sense amagar-se, llençant a cistella i fent punts. En bona part, aquest fet es va facilitar per una ordre clara de n'Alberto pràcticament des del primer minut. Avui els jugadors de s'Olivera a l'hora de jugar a l'atac estaven obligats a aconseguir que tots cinc jugadors en pista tocassin la pilota abans de llançar a cistella. Gràcies a això poguérem veure jugades més llargues de l'habitual i bons moviments dels nostres per tal d'aconseguir lliurar-se del defensor. També això va fer que dibuixassin més clarament les posicions i obrissin el camp. Com sempre en Leo i n'Hector van jugar a molt bon nivell, lluitant bé en defensa i clars a l'atac.



Molt ben col·locats a l'atac avui, amb les posicions clares i fora de la cistella
En Pau M avui ha estat especialment concentrat i la seva feina ha estat repartit el joc. Hi ha que destacar que ha aconseguit moltes i bones assistències. Ho ha fet molt be, jugant tot el partit i encara que no ha llançat molt a cistella, també en defensa ha aportat aprofitant la seva alçada per agafar alguns ribots. En aquest apartat de la defensa, en Senn clarament ha estat el mes lluitador. Li ha posat sempre les coses difícils al seu jugador i  ha forçat moltes lluites, el que ha permès recuperar moltes pilotes. 
En quant a en Pau P, hi ha que destacar avui la seva contribució com  anotador, li entrava tot!. Ha encistellat algunes entrades perfectes i també tirs exteriors. 


En Senn sota cistella, dona una assistència a Leo
I deixem per final a Leo. Sens dubte ha fet el millor partit des de que juga a s'Olivera. De fet els pares que estaven a la graderia mirant el partit tenien clar que havia estat el millor jugador del partit. Atent en defensa al seu marcador, pràcticament sense despistar-se i sobretot molt decidit en el moment d'atacar. Per fi s'atrevit a llançar a cistella sense por i de fet ha aconseguit anotar en moltes ocasions. Potser per això n'Alberto li ha premiat jugant tot el partit. Fantàstic Leo!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario