domingo, 26 de mayo de 2013

Bon partit a pesar del gran nivell dels del CB Sant Antoni

El partit d'ahir no era mica fàcil, Ens tocava jugar contra el CB sant Antoni, al que ja ens havíem enfrontat aquesta temporada a la Copa i la Lliga Premini. Com era d'esperar la diferència de nivell ha fet que els de Portmany guanyassin fàcilment els 8 punts en lloc al partit. De totes formes, aquests no eren els objectius de s'Olivera-PDV, sinó comprovar la nostra millora i continuar treballant per a poder sortir cada vegada millor de la pressió dels rivals jugant com un equip. I podem dir, com en els darrers partits que hem mostrat una molt bona actitud i motivació i que els nostres han fer un molt bon paper, demostrant una gran millora en el seu joc individual i sobretot col·lectiu. De fet, unes hores després del partit, els del sant Antoni felicitaven als nostres jugadors a través del seu facebook oficial.
Els dos equips titulars abans d'iniciar el partit. Per s'Olivera en
Pau M., na Julia, n'Hector,en Leo i en Senn.

A nivell individual tots ho han fet molt bé. Potser podríem destacar a en Leto com sempre lluitador i treballant bé en defensa i que en el ribot, una de les nostres mancances, han destacat especialment na Júlia i n'Aroa que han fet molt bona feina. En el cas de na Júlia  a més a més hi ha que comentar que ha fet un gran partit aconseguint, com gairebé sempre, trobar bons espais en atac, que si bé no l'han permès encistellar, si que ha provocat moltes personals.  Bon partit de Júlia .

En tasques defensives ha destacat  l'esforç den Senn, sempre damunt del seu jugador i en Leo, avui molt descarat robant pilotes, com ja va fer en el darrer quart del partit contra sa Real. També a n'alvaro se l'ha vist especialment motivat en aquest partit.

En Leto, molt lluitador, ha fet un bon partit avui.
En atac, potser destacaríem a n'Oliver, que només ha jugat un quart, perquè havia de marxar abans, n'Andrés, amb moltes ganes,  i en Pau M. que si bé no ha pogut encistellar si que ha fet molts bones jugades d'equip i  assistències. Però sens dubte qui ha destacat sobre tots (a l'igual que en el darrer partit), ha estat n'Hector que ha jugat tres quarts i ha aconseguit 5 punts, amb una cistella de 3 punts.

En Tito, avui arbitre, poc abans d'iniciar el partit

Per últim aprofitem per mencionar el compromís dels pares i mares amb l'equip i els seus jugadors. Els hem vist passant la granera per la pista, treure les banquetes i taules, o com ahir en Tito, d'àrbrit. I també son els pares els que han aconseguit que en les darreres setmanes els jugadors arribin d'hora per a poder fer un bon escalfament i preparació abans del partit. Ahir n'Alberto els va felicitar per aixó i els va anunciar que dades d'ara els titulars ja no seran els 5 primers en arribar com les darreres setmanes, sinó els que millor serveixin a l'equip i més mèrits facin durant la setmana. Gràcies a tots.

jueves, 23 de mayo de 2013

Dissabte, juguem de nou a s'Olivera

Despres de varies setmanes sense jugar a casa, aquest dissabte ens toca de nou partit a s'Olivera.

Juguem a les 10 contra Sant Antoni, així que l'entrenador ens convoca a les 9:30. Com sempre, sigueu puntuals

martes, 21 de mayo de 2013

Un gran partit el de dissabte, enhorabona!

Com tots sabem el cap de setmana hem jugat un nou partit de lliga, en aquest cas contra el Sa Real B.  I no podem començar aquesta crònica sense felicitar a tot l'equip, jugadors i entrenador, pel gran partit que presenciarem. Com ja va succeir en el partit anterior, varem poder veure molta millora en el lloc, però a més a més, dissabte encara va ser millor. Tots els jugadors i jugadores varen aportar coses positives, bona part dels nostres varen poder llançar a cistella i el que és més important, varem veure com podíem treure la bola controlada fins a camp contrari i bones passades entre els jugadors. A més a més, també en defensa ens mostrarem més atents al nostre jugador i aconseguirem robar moltes pilotes i forçar errors del contrari.

De totes formes no tot el partit vàrem jugar amb l'intensitat necessària. Al primer quart els de s'Olivera començaren una mica fora de lloc i els de Sa Real pogueren anar-se en el marcador de forma fàcil. De totes formes, als pocs minuts el joc va millorar i vàrem poder donar una millor imatge aconseguint arribar a la cistella contraria, encara que sense sort, i defensar millor. Hi ha que destacar l'esforç en aquest primer quart de n'Aroa que a pesar de no estar bé físicament va voler venir al partit i va fer un bon treball defensiu i va agafar algun ribot.

El ribot una assignatura pendent de s'Olivera

A partir del segon quart la cosa va millorar força. En aquest període va arribar la primera cistella de s'Olivera de la ma d'en Leto i a partir d'aquí tot va ser més senzill. Els jugadors cregueren en les seves possibilitats i aconseguiren robar pilotes, sortir al contraatac i fer bones jugades. Encara i així els de sa Real dominaven el marcador també en el segon quart, gràcies a la facilitats per agafar el ribot baix la nostra cistella.

Bona part de la millora a partir del segon quart, va venir gràcies a uns senzills recursos metafòrics  per part de n'Alberto i que des de la grada podíem sentir perfectament. Un era el "bocata de chorizo". Tots els jugadors de s'Olivera varen entendre que un bon bocata te dos parts de pa i, enmig, una d'embotit. Ells son xorisos  i per aconseguir un bon bocata s'han de situar entre les dos parts de pa, la cistella i el jugador de l'altre equip. L'altra recurs va ser un simple dibuix que va servir per situar als jugadors quan sortíem a l'atac. El dibuix simbolitzava un jugador, que necessita tenir cap per pensar, mans per jugar la pilota i peus per a correr i saltar. I ells tenien que ser els peus, mans i cap del jugador.

Un dibuix com aquest va millorar la posició al camp

El partit va estar més igualat en el tercer i quart període i de fet gràcies a una molt bona defensa de s'Olivera, que va aconseguir que els de Sa Real només aconseguissin 5 punts, varem guanyar el quart. Curiosament també en el partit  anterior contra Sa Real B varem guanyar un quart. Finalment en el darrer quart els de Sa Real tornaren a agafar molts de ribots i s'escaparen en el marcador, encara i així els nostres varen fer un bon paper. En aquest darrer quart va estar molt participatiu en Leo, que a pesar de no jugar tot el temps senser, va robar 2 pilotes i va participar més en atac.

En resum per tant, un molt bon partit, amb bones sensacions dels de s'Olivera en atac, aconseguint sortit amb la pilota controlada i arribar a la cistella amb relativa facilitat. Hi ha que destacar que un bon nombre de jugadors aconseguiren llençar a canasta, aconseguint cistelles en Pau Palerm, en Leto, n'Oliver (que va estar força bé), n'Andrès, Pau Moreno i n'Hector.  En defensa després d'uns primers minuts més fluixos, els de s'Olivera aconseguiren fer correctament els seus entrepans. Destacaren per la seva concentració i intensitat n'Hector, en Senn i en Leto i els ribots de Pau Moreno i n'Aroa. N'Alvaro també va estar força bé, participant més en atac que en anteriors partits i ajudant a pujar la pilota i en Leo, com hem dit abans va estar especialment bé en el darrer quart.

Pau Palerm va estar prou actiu a l'atac

Encara i així, encara podem millorar molt. Especialment en el ribot a les dues cistelles. A bona part de les jugades dels de sa Real, els seus jugadors varen poder fins i tot llençar 4 vegades a cistella i això dificulta molt les possibilitats de mantenir ajustats els marcadors. De totes formes està clar que la constància i la motivació dels de s'Olivera estan produint una gran millora i que sens dubte, es nota que vos divertiu en el camp. I això és el més important, aprendre i divertir-se. Enhorabona campions!!.

jueves, 16 de mayo de 2013

Aquest cap de setmana si!!

Desprès de la confusió de la setmana passada aquest dissabte juguem per fi contra el Sa Real B.
El partit es jugarà al pavelló del col·legi Sa Real on dissabte vàrem aprofitar per fer un entrenament extra amb la presència de na Vero.
Tots molt atents a les explicacions de na Vero Ávila a l'entrenament improvisat dissabte passat

L'entrenador ens convocava en principi  a les 9:30 ja que el partit començava a les 10:00. Finalment hi ha hagut canvi d'horari i el partit és a les 12:00 i per tant hem d'estar a sa Real a les 11:30. Siguem puntuals!