martes, 11 de junio de 2013

Per fí recuperem el partit contra Can Cantó

Gairebé al principi de la lliga vàrem tenir que suspendre el partit contra can Cantó al seu camp tal i com ja ens va passar a la Copa premini. Al igual que en aquell torneig, finalment hem tingut que recuperar el partit jugant entre setmana a l'horari del seu entrenament. Segurament per això avui han faltat bastants jugadors a la cita.

Jugar entre setmana i l'horari han provocat que la banqueta fos molt  curta.
En definitiva teniem que jugar el partit a les 16:30 i com els jugadors de s'Olivera sortien del menjador a les 16:00 molts pocs han pogut arribar amb temps suficient per a escalfar. De totes formes els de can Cantó s'han mostrat clarament superiors, amb jugadors amb molta tècnica i amb més experiència. Si a això li afegim que els nostres han entrat a la pista molt despistats, deixant molt d'espai als jugadors de can Cantó s'enten perfectament que el resultat final hagi estat de 8:00.

Els cinc jugadors que han iniciat el partit han estat
 n'Aroa, en Pau M., n'Alvaro, en Pau P. i  en Leto.
De totes formes hi ha hagut coses positives. A pesar del dolent primer quart, gairebé sense sortir els nostres de mig camp, les coses han millorat molt en el segon, amb en Pau Palerm més atent a la defensa del millor jugador contrari. També ha estat especialment bé i lluitadors com sempre n'Hector i en Leto, si bé aquest darrer es va carregar de faltes massa aviat. N'Aroa també ha hagut de fer un gran esforç per la falta de recanvis a la banqueta i l'alçada dels rivals, però ha aconseguit fer un bon paper i recuperar força pilotes al ribot. A partir del segon quart ja hem aconseguit sortir amb més encert i perillositat i han arribat les cistelles per part d'en Leto, en Pau Moreno i n'Hector.

En Senn com sempre ha estat molt lluitador i ha desenvolupat
bones accions defensives.

Poc a poc a mida que avançava el partit, els nostres han anat millorant el joc i, també en part per la relaxació de l'equip contrari, arribant de forma més controlada a cistella. També en Leo, que havia jugat despistat en el  segon quart, ha estat millor col·locat i atent quant ha tornat a pista. Però sens dubta hauriem de destacar a Pau Moreno, que ha fet el seu millor partit de la temporada, especialment els dos darrers quarts. Molt lluitador ha donat bones assistències als companys i sota la cistella ha anotat i ha aconseguit ribots importants. Un gran partit el d'en Pau.