domingo, 26 de mayo de 2013

Bon partit a pesar del gran nivell dels del CB Sant Antoni

El partit d'ahir no era mica fàcil, Ens tocava jugar contra el CB sant Antoni, al que ja ens havíem enfrontat aquesta temporada a la Copa i la Lliga Premini. Com era d'esperar la diferència de nivell ha fet que els de Portmany guanyassin fàcilment els 8 punts en lloc al partit. De totes formes, aquests no eren els objectius de s'Olivera-PDV, sinó comprovar la nostra millora i continuar treballant per a poder sortir cada vegada millor de la pressió dels rivals jugant com un equip. I podem dir, com en els darrers partits que hem mostrat una molt bona actitud i motivació i que els nostres han fer un molt bon paper, demostrant una gran millora en el seu joc individual i sobretot col·lectiu. De fet, unes hores després del partit, els del sant Antoni felicitaven als nostres jugadors a través del seu facebook oficial.
Els dos equips titulars abans d'iniciar el partit. Per s'Olivera en 
Pau M., na Julia, n'Hector,en Leo i en Senn.

A nivell individual tots ho han fet molt bé. Potser podríem destacar a en Leto com sempre lluitador i treballant bé en defensa i que en el ribot, una de les nostres mancances, han destacat especialment na Júlia i n'Aroa que han fet molt bona feina. En el cas de na Júlia  a més a més hi ha que comentar que ha fet un gran partit aconseguint, com gairebé sempre, trobar bons espais en atac, que si bé no l'han permès encistellar, si que ha provocat moltes personals.  Bon partit de Júlia .



En tasques defensives ha destacat  l'esforç den Senn, sempre damunt del seu jugador i en Leo, avui molt descarat robant pilotes, com ja va fer en el darrer quart del partit contra sa Real. També a n'alvaro se l'ha vist especialment motivat en aquest partit.

En Leto, molt lluitador, ha fet un bon partit avui.
En atac, potser destacaríem a n'Oliver, que només ha jugat un quart, perquè havia de marxar abans, n'Andrés, amb moltes ganes,  i en Pau M. que si bé no ha pogut encistellar si que ha fet molts bones jugades d'equip i  assistències. Però sens dubte qui ha destacat sobre tots (a l'igual que en el darrer partit), ha estat n'Hector que ha jugat tres quarts i ha aconseguit 5 punts, amb una cistella de 3 punts.

En Tito, avui arbitre, poc abans d'iniciar el partit

Per últim aprofitem per mencionar el compromís dels pares i mares amb l'equip i els seus jugadors. Els hem vist passant la granera per la pista, treure les banquetes i taules, o com ahir en Tito, d'àrbrit. I també son els pares els que han aconseguit que en les darreres setmanes els jugadors arribin d'hora per a poder fer un bon escalfament i preparació abans del partit. Ahir n'Alberto els va felicitar per aixó i els va anunciar que dades d'ara els titulars ja no seran els 5 primers en arribar com les darreres setmanes, sinó els que millor serveixin a l'equip i més mèrits facin durant la setmana. Gràcies a tots.




No hay comentarios:

Publicar un comentario