domingo, 14 de abril de 2013

Difícil partit el d'avui

Després del llarg descans de Setmana Santa avui finalment hem reiniciat la nostra participació a la Lliga Premini. No era un partit senzill, en bona part perquè el rival era el Ses Salines A, al que ja coneixien de la Copa, i sabíem que era molt superior. Tampoc jugava al nostre favor el fet de que la darrera setmana els entrenaments han estat condicionats pels problemes derivats de l'estat material de les cistelles.

Però bé, n'Alberto ja havia parlat dimecres amb els jugadors de s'Olivera i tots sabien que avui l'important no eren les les cistelles, sinó aconseguir sortir amb el baló controlat i assegurar-mos, abans de decidir-mos a botar la pilota, si hi havia possibilitat de passar la bola a un company. De fet, a la banqueta han seguit un marcador diferent, amb puntuació en funció del nombre de passades i la forma de treure la pilota des de la cistella.
Millorar la forma per sortir de la pressió ha estat
l'eix principal de les indicacions de n'Alberto

I la veritat es que si bé és cert que la diferència en el joc i marcador ha estat molt important, avui s'ha aconseguit, encara que de forma discontinua, sortir de la pressió una mica mes ordenats que en altres partits. Encara queda molt per fer, però sens dubte anem pel bon camí. En aquesta faceta han fet un bon paper, facilitant crear espais i seguint les instruccions de n'Alberto na Júlia, en Pau Palerm, Pau Moreno i en Leto.

Alvaro, Andrés i Jordi sortint al contraatac esperant el pase de n'Hèctor
En quant al partit, de forma intermitent, hem estat bé en defensa, encara que hem estat despistats i a ratets oblidàvem al nostre jugador posant fàcil les coses a l'equip contrari. Sens dubte hem estat millor en els dos darrers quarts, però hem d'esforçar-mos més. Han destacat en defensa sobretot en Leto, en Senn, n'Hèctor i en Jordi que han corregut força i han aconseguit robar pilotes i forçar les errades del contrari. n'Alvaro de forma intermitent també ha aconseguit millorar el seu rendiment defensiu. També en Leo, cada vegada més participatiu, ha estat més ficat en el partit i atent al seu jugador.

En quant al treball en atac, si bé ens ha costat molt atracar-mos a la cistella dels saliners, hi ha que destacar les ganes i l'esforç de n'Andrés, n'Aroa i en Jordi, que va fer el seu primer punt de la lliga al convertir un tir lliure.

El cinquè titular d'avui siguts a la banqueta atents
 a les indicacions de n'Alberto
L'equip titular per cert, avui ha estat n'Aroa, en Pau Moreno, na Julia, en Senn i en Pau Palerm. Tal i com ha explicat n'Alberto ha estat així pel fet de que havien estat el més puntuals. Clarament l'entrenador vol fer entendre als jugadors de la importància de tenir el temps necessari per a la  preparació i l'escalfament.

Ara ens toca una setmana de descans. El proper partit serà el cap de setmana del 28, contra el ses Salines B.



No hay comentarios:

Publicar un comentario