domingo, 24 de marzo de 2013

s'Olivera PDV - Sa Real A. Un partit estrany

Ahir dissabte vàrem disputar un nou encontre. El rival era Sa Real A, al que ja coneixíem del partit de la Copa Premini que també disputarem a s'Olivera.
Josep i Fran deixant el camp de revista

Ja fins i tot abans del partit es notava que avui no era el dia. Mentre alguns els pares eliminaven les basses d'aigua i retiraven les pedretes del camp, els jugadors començaren l'escalfament. Però la veritat és que 20 minuts abans d'iniciar el partir només hi havia 5-6 jugadors de s'Olivera i aquest s'han dedicat més a jugar que a concentrar-se i escalfar.

Força públic ahir a s'Olivera
Però bé, centren-mos en el partit. Des d'un principi els nostres jugadors han estat molt despistats i una mica fora de joc. Potser en part pel que comentàvem de l'escalfament. La qüestió és que han tingut un començament estrany, amb molts errors, clarament despitats en defensa i regalant pilotes en atac.

Això ha permes a Sa Real escapar-se molt clarament en el marcador del primer quart i és una llàstima perquè això ha condicionat tot el partit. Només en el segon quart els de s'Olivera s'han mostrat més concentrats i si bé no han aconseguit marcar, en defensa la cosa ha funcionat molt millor. De fet, a aquest quart els de sa Real només han aconseguit 4 cistelles i amb una mica de sort podríem haver-nos portat algun punt. No ha pogut ser i finalment el resultat ha estat 0-8.

Leto a punt de llançar a cistella. En aquest partit vàrem tirar moltes vegades a cistella,
 potser més que en altres encontres
No tot va ser dolent, evidentment. N'Aroa va agafar alguns rebots, en Jordi va corre molt en defensa, en Leto i n'Hector varen fer alguna combinació de contraatac interessant, en Pau P. va robar alguna pilota, una de les quals li va permetre acabar un contraatac en solitari, Pau M. va agafar algun ribot, n'Andrés com sempre valent a  l'atac, Alvaro més atent en defensa, en Leo una mica més ben situat, ... Tots els jugadors incloent a n'Oliver, que debutava, ahir, varen de forma puntual, mostrar coses bones.
N'Aroa capturant un ribot
Lamentablement però, tots dissabte es mostraren menys concentrats i jugaren pitjor del que saben. De fet ens ho han demostrat en els darrers partits, en el que han jugat amb moltes ganes. Bé tots no. Tal i com l'entrenador els ha recordat als jugadors, només en Senn s'ha esforçat tant com en els partits anteriors. Ha estat molt atent al seu jugador tots els minuts que ha estat en pista i ha lluitat amb força. Per aquest motiu ha estat l'encarregat al finalitzar el partit de fer el crit del ritual de final de partit.

En Senn pressionant al seu jugador
Com deia n'Alberto al final del encontre als jugadors, ahir no ens varem divertir i a més a més, no podem dir que al acabar el partit sabem més del que sabíem abans de començar. I és que a bàsquet divertir-se jugant, independentment del resultat, és el necessari per millorar. I només ens podem divertir si ens esforçam. Però  bé, no passa res, el proper dia ens sortirà millor i sobre tot ens divertirem i molt.