martes, 5 de febrero de 2013

¡¡Nos vemos en las pistas!!

Dimecres amb sorpresa ens comunicava n'Eva que per qüestions personals, bàsicament d'agenda, era molt difícil poder mantenir la disponibilitat i dedicació que ella considerava que els jugadors de s'Olivera-PDV necessiten.

Així que malauradament n'Eva no pot seguir amb nosaltres i deixa l'equip en mans de n'Alberto Ruiz i na Paula. De totes formes segurament na Paula, i més ara que n'Alberto tindrà continuïtat i arriben els exàmens, vindrà menys sovent pels entrenaments. Però segur que continuarà vinculada amb nosaltres ja que com ens ha confessat, s'ha "encarinyat" amb els jugadors.

N'Eva i na Paula amb total la colla de s'Olivera

És una llàstima no haver pogut acomiadar-mos a n'Eva amb una victòria, encara que fos parcial d'algun quart en el primer partit de la lliga, suspès per la pluja de dissabte. De totes formes la tindrem present i sabem que estirà atenta a la nostra evolució com equip i a les nostres aventures (encara que sigui a través d'aquest blog o dels missatges de mòbil).

 Nomes podem tenir paraules d'agraïment per totes dues i la forma en que heu tractat als nens i nenes de s'Olivera-PDV. Sempre amb un somriure i fent que avancem, alhora que ens formem, i a més a més, recordant que el bàsquet és diversió i companys (i no només guanyar afortunadament).

Una abraçada molt gran i ... ens veiem a les pistes!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario