jueves, 17 de enero de 2013

Primer partit després del Nadal

Com comentarem a l'anterior entrada, ja s'han acabat les vacances i ara toca acabar la Copa Premini, de la que quedaven dos partits per a disputar després de l'aturada de Nadal. El primer d'aquests partits el vam disputar el passat divendres contra el Sa Real A.

El partit es va disputar al nostre camp i va servir per que s'incorporàs en Jordi a l'equip. Va estar un partit interessant, on de forma intermitent els nostres aconseguiren posar les coses difícils als de sa Real.
Per a l'any nou estrenem nou equipament, ja tenim "sudadera" de s'Olivera PDV

A l'atac podem destacar que tres jugadors, n'Andrés, n'Hèctor i en Jordi, aconseguiren cistelles. De totes formes als de s'Olivera els costava molt sortir de la pressió a tot el camp que els de sa Real varen desenvolupar durant tot el partit. Per aquest motiu n'Eva va introduir a la segona part algunes instruccions tàctiques que, amb la pujada de dos o tres jugadors fins al mig camp, permeteren obrir el camp i sortir amb la pilota millor controlada (bé per n'Hèctor, en Pau Palerm o n'Andrés normalment). N'Aroa i Pau Palerm també pogueren llençar a cistella però sense sort en aquest partit. N'Aroa per cert va estar molt més atenta al joc i millor col·locada que en altres partits.

Lucia es desmarca mentre n'Hector puja el baló (foto de http://www.facebook.com/pages/Club-Basquet-PDV)


En defensa, n'Alvaro, que només va poder quedar-se el temps just per a jugar un quart, i en Pau Moreno varen fer un bon partit, molt més centrats que en altres encontres. També destacaren en aquest sentit na Julia, en Senn i na Lucia (que feia alguns partits que no podia venir).

Bon partit de na Júlia, cada cop millor (foto de http://www.facebook.com/pages/Club-Basquet-PDV)


Al final no varem poder guanyar cap quart, però la sensació es que llevat d'un o dos jugadors de sa Real, no hi havia molta diferència entre els dos equip (de fet va ser la primera victòria per sa Real a la copa).

En resum, poc a poc anem millorant i sobretot ho fem divertint-mos. De totes formes es nota encara que pels nostres jugadors és la primera vegada que competeixen. Moltes coses de les que sabeu fer, perquè als entrenaments ho demostrau, no les posau en pràctica als partits. Però és normal, sortiran soles en quant agafeu experiència i l'única forma de fer-ho es jugant.

1 comentario:

  1. Ara es coneix que poc a poc just després de tres mesos que duim de entrenament es comença a veure una millora molt important.
    Bon primer partit de'n Jordi, Enhorabona.

    ResponderEliminar